Sale ADD ON Servis Deboss Engrave Alquran Tagging zoom
Price: RM99.00 RM99.00
Product QR Code
Product Code: deboss
Availability: In Stock
Qty:

ADD ON Servis Deboss Engrave Alquran Tagging

DEBOSS EKSKLUSIF BY ENUUR
.
Nak tulis nama, ucapan, kata-kata semangat❓
.
Nak buat hadiah spesel:
- sempena hari jadi
- sempena ulang tahun perkahwinan
- sebagai hantaran
- hadiah persahabatan
- suprise
.

Kenapa ramai suka DEBOSS ENUUR?
.
✔️Pelbagai pilihan template
✔️Pelbagai saiz alquran
✔️Pelbagai warna alquran
✔️Sangat cantik dibuat hantaran
✔️Sangat sesuai untuk hadiah kepada kesayangan
✔️Hadiah spesel untuk diri sendiri
.
& paling best untuk yang ada bisnes sendiri,
✔️Boleh deboss logo bisnes 
.
Kami bantu sahabat!
.
Tagging dah cantik kan?
Tapi lagi-lagi cantik bila dapat deboss nama pada alquran kan?
.
Memang akan jadi besfren di mana-mana InsyAllah 


Semua jenis design deboss akan diselaraskan menjadi *1 harga sahaja* samada :
- Mix template
- Double template
- Add on jawi/imej
- Custom made

Tiada lagi sebarang pertambahan harga sekiranya anda ingin mix template2 di atas atau sebarang add on lain.

--------

Q&A

 

Assalamualaikum shbt, harini kami nak share mengenai deboss bg sesiapa yg tak tahu deboss tu apa, deboss tu ialah *engrave/ukiran kekal* pada kulit Al Quran.

❤️Boleh buat engrave atas quran apa?
✅A6, B6, A5, Eks Wanita Dan Special Edition. (Cover Leather)

❤️ Engrave ada warna tak?
✅ Engrave tidak berwarna sebab ia adalah proses pembakaran/laser pada kulit Quran

❤️Ada sediakan template deboss?
✅Ada. Total 20 design template. Boleh ubah nama dan ayat.

❤️Berapa caj deboss?
✅Buat masa ni selaras semua jenis RM99

❤️Harga termasuk dengan harga quran?
✅Tidak. RM99 harga engrave sahaja. Harga quran bergantung pada jenis quran yg dipilih. 

❤️Proses deboss?
✅4 minggu. Tp enuur dalam proses mempercepatkan order.

 

MAKLUMAN DEBOSS - LARANGAN TULIS NAMA DI BAHAGIAN DEPAN KANAN EKSLUSIF WANITA

Untuk pengetahuan, Quran ekslusif wanita sudah tidak dibenarkan utk di'deboss' di bahagian hadapan kanan. 

Bahagian hadapan ekslusif wanita hanya blh di'deboss' untuk kedudukan melintang sahaja atau bahagian belakang 

Hal ini kerana bahagian kanan hadapan ekslusif wanita wajib ditampal dengan sticker logo kdn & menyukarkan utk kami deboss

 

Terima kasih 

 

Selepas tempahan dibuat, kami akan menghubungi anda untuk urusan tempahan deboss dan draft awal.

 

Write a review/testimonial

Note: HTML is not translated!
Bad Good